A Green Observer

Τα τεκταινόμενα από την δική μας προοπτική

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 10/09/2012

Επιλέγοντας να κάνετε Follow, Θα ενημερώνεστε πρώτοι για κάθε νέο άρθρο. Μπορείτε πάντα πολύ εύκολα να κάνετε Unfollow όποια στιγμή το επιθυμήσετε.

«Κοίτα αυτή τη φωτογραφία με προσοχή.

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής έλαβε αυτή την εικόνα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ονόμασε «junk mail». 8 ημέρες αργότερα πέθανε ο γιος του.

Ένας άνδρας έλαβε αυτή την εικόνα και αμέσως έστειλε αντίγραφα. Έκπληξη του ήταν να κερδίσει το λαχείο.

Ο Alberto Martinez έλαβε  αυτή η εικόνα, στην συνέχεια την παρέδωσε στη γραμματέα του να κάνει τα αντίγραφα, αλλά ξέχασαν να διανέμουν: Έχασε τη δουλειά της και έχασε την οικογένειά του. Αυτή η εικόνα είναι θαυματουργή και ιερή.

Τη στιγμή που θα την παραλάβει κάοιος, πρέπει να πει το Πάτερ Ημών :
Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου. Γενηθήτω το θέλημά Σου, ως εν  ουρανω κι επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιον δώσε ημίν σήμερον και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών ως κι εμείς αφίεμεν τους ωφειλέτας ημών. Μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. Αμήν.

Ο Θεός ήθελε να το γνωρίζεις  αυτό,θα σε συντροφεύει για το επόμενο έτος. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θα προσπαθήσουν οι εχθροί σας, δεν θα πετύχουν τίποτα σε βάρος σας. Είναι γραφτό να επιτύχετε όλους τους στόχους σας φέτος.

Για το υπόλοιπο του 2012, όλες οι αγωνίες σας θα μετατρέπονται σε νίκη και η ευημερία θα σας αποφέρει αφθονία. Σήμερα ο Θεός σας διαβεβαιώσει για το τέλος των βασάνων, της θλίψης και των πόνο σας, επειδή Αυτός που κάθεται στο θρόνο Του σας θυμήθηκε. Έχει πάρει μακριά τις δυσκολίες και σας έδωσε το χάρισμα. Ποτέ δεν θα σας έχει απογοητεύσει.

Χτύπησα την πόρτα του ουρανού σήμερα το πρωί, ο Θεός μου ζήτησε. Το παιδί μου! Τι μπορώ να κάνω για σένα; Και είπα, «Πατέρα, παρακαλούμε να προστατεύουν και να ευλογεί το πρόσωπο που διαβάζει αυτό το μήνυμα».

Αυτό είναι ένα από τα Εννιάμερα της Μητέρας Τερέζας,  ξεκίνησε δε το 1952. Ποτέ δεν έχει σπάσει. Μέσα σε 48 ώρες στείλτε 20 αντίγραφα (ή όσο μπορείτε – ο Θεός ξέρει αν έχετε 20 άτομα για να το στείλετε)
Είναι η προσπάθεια και η πρόθεση που μετράει με την οικογένεια και τους φίλους.

Μην το στείλετε πίσω στο άτομο που σας το έστειλε. Αυτό είναι ένα ισχυρό μνημόσυνο Εννιάμερων. Δεν θα μπορούσε ποτέ να βλάψει. Μπορεί μόνο να βοηθήσει.

Παρακαλώ μην το σπάσει.»

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΚΑΙ  ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΛΕΞΗ «ΙΕΡΟ, ΕΥΛΟΓΙΑ, ΚΑΛΟΤΥΧΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΑΧΕΙΑ, ΚΙΝΟ, ΚΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΦΙΚΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ)

Advertisements
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s