A Green Observer

Τα τεκταινόμενα από την δική μας προοπτική

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ MORGAN AERO SUPERSPORT + E 13/08/2013

Filed under: ΜΟΝΤΕΛΑ — quadrifoglioverdeteam @ 11:11
Tags: , , ,

Κάνοντας Follow, ενημερώνεστε για κάθε νέο άρθρο. Εύκολα να κάνετε Unfollow όποτε θελήσετε.

1

Όταν μία αυτοκινητοβιομηχανία που για 100 ολόκληρα χρόνια ανήκει στην ίδια οικογένεια και παραμένει πιστή στον ρομαντικό σχεδιασμό και στον χειροποίητο τρόπο κατασκευής των μοντέλων της με το ξύλινο σασί, τότε η είδηση για σκελετό από αλουμίνιο και ηλεκτροκίνηση ακούγεται σαν την απόλυτη ανατροπή.

Ποιος από εμάς που αγαπάμε τα μοντέλα της, δεν θυμάται ότι η Morgan προτίμησε να σταματήσει τις εξαγωγές της στις U.S.A. παρά να προσθέσει τον αερόσακο που απαιτούσε η νομοθεσία αλλά θα χάλαγε το υπέροχο ξύλινο τιμόνι?

Ο εγγονός του ιδρυτή, Charles Morgan μίλησε για την μινιμαλιστική κομψότητα της ηλεκτρικής Morgan Aero Supersport +E και τον ρομαντισμό που προσφέρει.

7

Ο ηλεκτροκινητήρας και οι μπαταρίες είναι της εταιρείας Zytek, η οποία εξοπλίζει αρκετά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η μηχανή της BMW.

Όσο για το τέλειο φινίρισμα των ραμμένων στο χέρι δερμάτινων καθισμάτων και των υπολοίπων δερμάτινων στοιχείων αλλά και των χειροποίητα επεξεργασμένων ξύλινων επιφανειών, ε… αυτό θα παραμείνει υπεράνω κριτικής.
Αλουμινένια είναι και τα δύο αποσπώμενα πάνελ οροφής τα οποία τοποθετούνται στον χώρο των αποσκευών.

Η   Morgan Aero Supersport +E   καταφέρνει να ισορροπήσει τέλεια ανάμεσα στο χθες, σχεδιαστικά, και το αύριο, μηχανολογικά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΠΗΓΗ

 

Σχολιάστε