A Green Observer

Τα τεκταινόμενα από την δική μας προοπτική

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ 16/01/2014

Filed under: ΕΘΝΙΚΑ — quadrifoglioverdeteam @ 21:25
Tags: , ,

Κάνοντας Follow, θα ενημερώνεστε πρώτοι για κάθε τι νέο. Μπορείτε όποιαδήποτε στιγμή να κάνετε Unfollow

Οι ελληνικές ειδικές δυνάμεις συνεκπαιδεύονται για πρώτη φορά με τα νέα αεροσκάφη……..
Τι έχουμε να ζηλέψουμε από τους εγκληματίες πολέμου ολοκλήρου της ανθρωπότητας;
Mήπως δεν έχουμε μυαλό και στρατηγική σαν Έλληνες, μήπως η ιστορία μας δεν είναι από μόνη της ο καλύτερος δάσκαλος στρατιωτικής σχολής του κόσμου;
 Όλο το μείγμα το έχουμε αλλα μας πήραν τα μυαλά οι δυτικοί με διάφορα τεχνάσματα και δόλιους τρόπους,μας ανάγκασαν να τους προσκυνάμε και να είμαστε δουλοπρεπείς στα δήθεν στρατιωτικά τους επιτεύγματα.

Τίποτα από αυτούς τους βάρβαρους τύπους δεν πρέπει να υιοθετούμε και ξέρετε γιατί;

Διότι όλες οι στρατιωτικές τους επιχειρήσεις δεν έχουν αίσιο τέλος και πέρας του αποτελέσματος και εκτούς αυτού ΠΟΤΕ δεν επιχείρησαν μόνοι τους σαν αμερικανικό κράτος αλλα πάντα με άλλα δέκα τουλάχιστον! Τέτοια είναι η επιτυχία των Αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων….απολαύστε τους όλοι εσείς οι Americanidol στο παρακάτων σόου…  

Οι ελληνικές ειδικές δυνάμεις συνεκπαιδεύονται για πρώτη φορά με τα νέα αεροσκάφη ειδικών επιχειρήσεων MC-130J Commando II, καθώς και με τα CV-22 Osprey
Πλημμύρισε από κομάντος η περιοχή των Μεγάρων τις τελευταίες ημέρες, καθώς από τις 5 Ιανουαρίου πραγαμτοποιείται εκεί η στρατιωτική άσκηση «Καταρράκτης» (Cascade Gambit) με την συμμετοχή τμημάτων των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων και του αμερικανικού 352d Special Operations GROUP.

Η άσκηση που θα διαρκέσει ως τις 19 Ιανουαρίου έχει ως αντικείμενα εκπαίδευσης την εκτέλεση αλμάτων ημέρα και νύχτα, τη συσκευασία και ρίψη ελαστικής λέμβου ημέρα και νύχτα καθώς και τη συσκευασία και ρίψη φόρτου διαφόρων τύπων ημέρα και νύχτα.

Το προσωπικό του 352d SOG συμμετέχει στη συνεκπαίδευση με τα νέα του αποκτήματα, συγκεκριμένα με 3 αεροσκάφη ειδικών επιχειρήσεων MC-130J Commando II και 3 αεροσκάφη κάθετης από/προσγείωσης CV-22Β Osprey (τα οποία αντικατέστησαν τα MC-130H Combat Talon II και ελικόπτερα MH-53 Pave Low, αντίστοιχα).

Οι δραστηριότητες αυτές κρίνονται ιδιαιτέρως ωφέλιμες και για τις δύο πλευρές.

Για τη μεν ελληνική φυσικά, επειδή έρχεται σε επαφή με εμπειροπόλεμες δυνάμεις εξοπλισμένες με μέσα τελευταίας τεχνολογίας, για τη δε αμερικάνικη διότι δίνεται η ευκαιρία στο προσωπικό της να εξασκηθεί ξανά σε διαφορετικά περιβάλλοντα μετά από πολυετή προσήλωση στα ξηρά και άνυδρα θέατρα επιχειρήσεων του Ιράκ και του Αφγανιστάν.

Ταυτόχρονα, η μία πλευρά έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τις ιδιαίτερες τακτικές και τεχνικές της άλλης.

Οι φωτογραφίες από τις περιοχές άσκησης (Μέγαρα, Ελευσίνα, Πεδίο Βολής Καράβια) είναι άκρως εντυπωσιακές.

ΠΗΓΗ
Advertisement
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s