A Green Observer

Τα τεκταινόμενα από την δική μας προοπτική

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ 09/03/2014

Κάνοντας Follow, θα ενημερώνεστε πρώτοι για κάθε τι νέο. Μπορείτε όποιαδήποτε στιγμή να κάνετε Unfollow

Πόλεμος στην Ουκρανία και περισσότερες δολοφονίες τραπεζιτών καθώς αρχίζει το τέλος του παιχνιδιού για την κλίκα…ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford

  Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και Ασιάτες κινητοποιούνται για κάποια μεγάλη παγκόσμια ώθηση κατά της κλίκας (cabal) κατά τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με Ρωσικές και Ασιατικές πηγές. Οι Ρώσοι λένε πως τα τελευταία τεχνάσματα στην Ουκρανία σημαίνουν ότι η κλίκα είχε διασχίσει μια οριακή κόκκινη γραμμή και ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για πόλεμο. Οι Ασιάτες ήταν πιο μυστικοπαθείς, αλλά παρόλα αυτά κατέστησαν σαφές πως κάποιου είδους κόκκινης γραμμής έχει προσπεραστεί και ότι η δράση είναι επικείμενη.

   Εν τω μεταξύ, οι οικογένειες Bush και Rockefeller σχεδιάζουν να δολοφονήσουν 1200 τραπεζίτες κατά τις προσεχείς ημέρες με σκοπό την απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων εναντίον τους, σύμφωνα με τον Neil Keenan. Οι τραπεζίτες θα είναι νέοι και ως επί το πλείστον συμμετέχοντες σε αλγοριθμικές συναλλαγές και  χειραγωγήσεις διαφόρων χρηματοπιστωτικών αγορών, όπως πιστεύεται. Επίσης, ως ένα σημάδι για το πόσο διεστραμμένα είναι τα μυαλά αυτών των ανθρώπων, αποδεικνύεται ότι κάθε θάνατος τραπεζίτη σημαίνει μεγάλο παράγωγο κερδών, σύμφωνα με το άρθρο αυτό που μου έστειλαν αναγνώστες:


http://wallstreetonparade.com/2014/02/as-bank-deaths-continue-to-shock-documents-reveal-jpmorgan-has-been-patenting-death-derivatives/   Υπό αυτές τις συνθήκες, η White Dragon Society (WDS) προσφέρει προστασία σε κάθε τραπεζίτες που φοβούνται για τη ζωή τους σε αντάλλαγμα για τη δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν κάνει ώστε να έχουν γίνει πιθανοί στόχοι. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει κίνητρο για να σκοτώσεις ένα άτομο, προκειμένου να το φιμώσεις, από τη στιγμή που οι πληροφορίες έχουν αποκαλυφθεί δημόσια.

Επίσης, λόγω της όλης δημοσιότητας και της καχυποψίας γύρω από την πρόσφατη έξαρση των θανάτων τραπεζιτών, από τώρα και στο εξής οι τραπεζίτες απλώς θα εξαφανίζονται και τα σώματά τους δεν θα βρεθούν ποτέ, λέει ο Keenan.Οι παρακάτω άνθρωποι θα εξυπηρετούνται φυσικά με διαταγή παύσης και παράλειψης από τον Keenan και τους συνεργάτες του :

http://neilkeenan.com/images/C&D_2_14_1.png  

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα η WDS είχε διαπραγματεύσεις με τους Γνωστικούς Illuminati για το τι είδους καθεστώς είναι πιθανό και επιθυμητό στην μετά-κλίκα εποχή.    Οι Γνωστικοί Ιlluminati ισχυρίστηκαν ότι δεν ήταν αυτοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση του Viktor Yanukovych στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Illuminati Grandmaster με το όνομα Alexander Romanov. Είναι αλήθεια ότι το καθεστώς Yanukovych ανετράπη παρά τη συμφωνία από τις κυβερνήσεις της ΕΕ και όλων των μεγάλων πολιτικών κομμάτων στην Ουκρανία, αναφέροντας πως είναι έργο μη κρατικών φορέων.

Ο Romanov είπε πως η ομάδα του ελπίζει να υποδαυλίσουν παρόμοια αλλαγή καθεστώτος στην υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς και την εκδίωξη του Vladimir Putin στη Ρωσία.   Αυτή η ομάδα απαιτεί επίσης ένα φόρο κληρονομίας 100%, προκειμένου να σταματήσει οριστικά η γενεαλογική διοίκηση (bloodline rule).   Η WDS αντέτεινε ότι ένα ιωβηλαίο, ή μία ολική διαγραφή όλων των χρεών δημόσιων και ιδιωτικών, σε συνδυασμό με την ανακατανομή των συσσωρευμένων περιουσιακών στοιχείων απεκτημένα με δόλο, είναι μια πιο καλοπροαίρετη και πρακτική προσέγγιση. Εξηγήθηκε ότι οι άνθρωποι που κέρδισαν τα χρήματά τους με θεμιτή δημιουργία πλούτου θα πρέπει να τους επιτρέπεται να τα κρατήσουν και μόνο εκείνοι που πλούτισαν μέσω στερήσεως των άλλων θα πρέπει να κατασχεθεί ο πλούτος τους. Ο Ιlluminati Grandmaster συμφώνησε με την προσέγγιση αυτή.  Ωστόσο, επιμένουν στην ποινική τιμωρία πολλών από τις ελίτ του κόσμου, όπως είναι η ομάδα του Keenan και πολλοί άλλοι, ενώ η WDS εξακολουθεί να πιστεύει ότι η δικαιοσύνη και η συγχώρεση είναι σοφότερες από την εκδίκηση.  Σε κάθε περίπτωση, η αναταραχή που προκλήθηκε στην Ουκρανία δεν πρόκειται να τελειώσει ήσυχα.

Εδώ είναι τι είπε μια Ρωσική κυβερνητική πηγή για την κατάσταση :« Οι ταραχές στην Ουκρανία ξεκίνησαν από την πρεσβεία των ΗΠΑ κι έχουν τσαντίσει ανοιχτά ολόκληρο τον κόσμο. Οι αρχικοί στασιαστές είχαν Aμερικανικά καπελάκια του μπέϊζμπολ και καφέ παπούτσια με κορδόνια. Δεν υπάρχουν καφέ κορδόνια (μπέϊζμπολ) στο Κίεβο και μόνο εγώ φοράω ένα καπέλο του μπέϊζμπολ. Αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το σύνολο του Ανατολικού μπλοκ θα είναι έτοιμο να προχωρήσει.»  

 Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μόλις τελείωσαν και είναι ένα καλό στοίχημα ότι το μπλε τμήμα της Ουκρανίας που φαίνεται στους χάρτες σε αυτό το σύνδεσμο θα γίνει μέρος της Ρωσίας, όταν κατακαθίσει η σκόνη

http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2013/12/09/this-one-map-helps-explain-ukraines-protests/  

 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος όπου το Πεντάγωνο πρόκειται να ξεκινήσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα εξ αιτίας ενός πραξικοπήματος στην Ουκρανία που οργάνωσαν οι Ναζί / ΕΕ και μόνο οι Ευρωπαίοι θα έχουν αποκομμένες τις προμήθειες φυσικού αερίου τους αντιμετωπίζοντας ανάλογη ήττα αν προσπαθήσουν οποιαδήποτε στρατιωτική επίθεση στην Ουκρανία.

  Σε κάθε περίπτωση, η Ουκρανία μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ένα τσίρκο σύντομα, αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρεοκοπήσει αυτή την εβδομάδα, όπως προβλέπεται από τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Jacob Lew ή την επόμενη εβδομάδα, στις 4 Μαρτίου, όπως προβλέπεται από τον Grady Means, πρώην βοηθό του Nelson Rockefeller.

http://www.washingtontimes.com/news/2012/oct/25/us-economy-on-schedule-to-crash-march-2014/?page=all#pagebreak

   Αν αυτό συμβεί, μπορούμε να περιμένουμε από όλες τις τράπεζες, τα ΑΤΜ, καθώς το Διαδίκτυο και όλες τις πιστωτικές κάρτες να κλείσουν για μια περίοδο αρκετών ημερών έως ότου η απάτη να καθαριστεί και ένα νέο σύστημα να τεθεί σε απευθείας σύνδεση (online).

Κατά την περίοδο αυτή, δίκτυα εκπομπών έκτακτης ανάγκης θα χρησιμοποιηθούν για να αντιληφθούν όλα τα υπό καθεστώς πλύσης εγκεφάλου «ανθρωπο-πρόβατα» (sheeple = sheep+people) τι έχει πραγματικά συμβεί τα τελευταία 100 χρόνια από μια μικρή ομάδα γκάνγκστερς που ανέλαβαν τη διαδικασία της δημιουργίας και διανομής χρήματος στις ΗΠΑ.   

Αυτό δεν μπορεί να έρθει για να περάσει έτσι, διότι η κλίκα έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη για να εκτοπιστεί. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση των G20 που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία, και σε άλλες συναντήσεις που είχαν κάνει, μιλούν για την κατάσχεση χρημάτων από ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, προκειμένου να κρατηθούν ζωντανοί.

   Ο Neil Keenan, από την πλευρά του, πιστεύει ότι η κλίκα θα καταρρεύσει το σύστημα απλά για να τρομάξει τους ανθρώπους σε υπακοή και έτσι να ενισχύσουν τον έλεγχό τους. Αν δοκιμάσουν ένα τέτοιο πράγμα, ένα αρκετά σίγουρο στοίχημα είναι πως θα υπάρξει τεράστιο χάος και πολλά δυσάρεστα πράγματα θα συμβαίνουν πριν κατακαθίσει η σκόνη της τελικής ήττας της κλίκας.  

 Στην Ασία εν τω μεταξύ, κάτι έχει ήδη προγραμματιστεί, αλλά όπως προαναφέρθηκε, παραμένει ένα μυστήριο. Ωστόσο, ως κάτι που μπορεί να είναι ένα αίνιγμα, κάποιος ήρθε από το Kobe της Ιαπωνίας, την έδρα της Yamaguchi Gumi (yakuza), για να δείξει σε αυτό τον συγγραφέα ένα βίντεο ενός ανθρώπου όπου γελώντας υστερικά ο ίδιος ρίχνει ένα ψάρι στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Επίσης, η λίμνη στο Inokashira Park του Τόκιο, οικεία ενός ιερού στην Θεά Benten, η οποία σύμφωνα με το μύθο, εξημέρωσε το Λευκό Δράκο (White Dragon) και τον έκανε προστάτη των αδυνάτων, έχει αποξηρανθεί και όλα τα χωροκατακτητικά είδη ξένων ψαριών έχουν αφαιρεθεί. Παρακολουθήστε αυτό το σύντομο βίντεο στην Ιαπωνική γλώσσα για να δείτε αυτό να συμβαίνει :
   Ίσως δεν είναι τίποτα, αλλά αν ήμουν ένας γκάνγκστερ της Goldman Sachs στο Τόκιο, θα ανησυχούσα και μπορεί να προγραμμάτιζα διακοπές κάπου αλλού για λίγο, για πιό σίγουρα.

ΠΗΓΗ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s