A Green Observer

Τα τεκταινόμενα από την δική μας προοπτική

ΣΧΕΤΙΚΑ… 09/05/2012

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ…

Ο χώρος αυτός είναι μια διαφορετική πολυπρισματική ματιά για τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, πάντα με καλή διάθεση κριτικής, κι όπου επιτρέπεται με λίγη δόση σάτιρας και ξεκίνησε δειλά στις 9 Μαΐου 2012.
Θα προσπαθήσουμε για να κρατηθεί το ηθικό μας ψηλά στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ώστε δυναμώνοντας να περάσουμε σε καλύτερες ημέρες.

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ…

Στόχος μας είναι να αναρτήσουμε  ένα τεράστιο όγκο πληροροφοριών και ειδήσεων, που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποθηκεύσει επιλεκτικά από το διαδίκτυο και που μας έχουν βοηθήσει έως τώρα να “διαβάζουμε τις κινήσεις” γύρω μας, πέρα από την καθημερινή αναφορά στην επικαιρότητα.

Μεσοπρόθεσμος στόχος μας οι πάνω από 14500 αναρτήσεις ως το τέλος του Δεκεμβρίου του 2014, καθώς κι η ποιοτική αναβάθμιση των υπαρχόντων θεμάτων με καλής αισθητικής εικόνες.

Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να γίνει η σελίδα μας τόπος ενημέρωσης, προβληματισμού και συνάντησης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

Απολογισμός μας έως τώρα είναι περισσότερες από 9680 αναρτήσεις σε 25 ενότητες και 9 υποενότητες, με πάνω από 15300 λέξεις – κλειδιά.

Η αποδοχή σας μας δίνει δύναμη, διότι καταταχτήκαμε στους 100 ταχύτερα αναπτυσσόμενα στην Ελλάδα πολλές φορές μέσα στον Ιούνιο έως την 10η θέση, μα έως και την 3η θέση στις 10 Οκτωβρίου 2012, ανάμεσα από πολιτικούς κι ομαδικούς Ιστότοπους !

Στις 24 Μαρτίου 2013 ξεπεράσαμε το ψυχολογικό σκαλοπάτι των 100.000 «κλικ», στις 7 Δεκεμβρίου τις 200000 και πάμε ολοταχώς για το επόμενο των 500.000 ως το τέλος του 2014.

Το απίστευτο για εμάς ήταν η θέαση σε πάνω από 125 χώρες επομένως κάποιοι σαν εμάς “ψάχνονται” και μάλιστα πολύ !

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Καλοδεχούμενες είναι οι επισημάνσεις που σκοπός μας είναι να δημοσιεύονται όλες δίχως αλλαγές ή περικοπές.

 

img_8993

Καλή σας περιήγηση !!!

 

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ…

-Αν στις δημοσιεύσεις αντιληφθείτε κάτι ανακριβές, να μας ενημερώσετε.

_Αν κάποιες σημειώσεις δεν εμφανίζονται στον Η/Υ σας ικανοποιητικά λόγω του Λειτουργικού Συστήματός σας, μπορείτε να μας στείλετε μια σημείωση και να το τροποποιήσουμε στα δικά σας δεδομένα.


-Στο τμήμα «αναζήτηση» μπορείτε με λέξεις-κλειδιά να βρείτε κάτι που ήδη έχετε διαβάσει ή να αναζητήσετε κάτι που ψάχνετε. Δοκιμάστε πρώτα με κεφαλαία γράμματα δίχως τόνους, κι αν δεν το βρείτε ξαναπροσπαθείστε με πεζά και τόνους. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία θεμάτων, λέξεων-κλειδιών, κατηγοριών κι άρθρων.

_Αν κάποιες φορές παρατηρείται καθυστέρηση στο να ανοίξουν τα αρχεία κι αυτό είναι θέμα που δημιουργείται από τους server, ή από πολύ «κίνηση» στο Dropbox που έχουμε αποθηκεύσει το μεγαλύτερο μέρος των αρχείων μας, αλλά κι από τον μεγάλο όγκο σε ΜΒ κάποιων από αυτά. Οπλιστείτε με υπομονή, πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να τα αποθηκεύετε σε δικά σας μέσα, το φαινόμενο δεν είναι συχνό, επομένως μην κάνετε τους δίσκους σας αργούς.

_Να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

_Όταν μας αποστέλλετε κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή, αγνοώντας πως στο ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της «πηγής» των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας…


 

2 Responses to “ΣΧΕΤΙΚΑ…”

  1. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ-ΔΩΡΕΑΝ- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΥΡΊΩΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ EMAIL


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s